• Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje
      • Prihlásenie

    • Kontakty

        • Meno školy
        • Základná škola s materskou školou, Kudlov 781, Skalité
        • Telefón
        • základná škola: 0910 376 159 skola@zskskalite.edu.sk
          materská škola: 0948 010 771 msskalitekudlov@gmail.com
          školská jedáleň: 0948 060 771 jedalen.kudlov@gmail.com
          ŠKD: 0911 675 265 skola@zskskalite.edu.sk
          CVČ: 0917 518 965 cvcskalite1@gmail.com
          riaditeľka školy: 0915 977 560
          kancelária: 0910 376 159
          zástupkyna MŠ 0948 010 771
          vedúca jedálne 0948 060 771
        • Adresa školy
        • Skalité 781, 023 14 Skalité
          02314 Skalité
          Slovakia
        • IČO
        • 37812386
        • DIČ
        • 2021671278
        • Mobil
        • 0910376159
        • Riaditeľské voľno len pre ZŠ 4.10.2024
          • Riaditeľské voľno len pre ZŠ 4.10.2024

            Riaditeľka ZŠ s MŠ, Kudlov 781, Skalité Vám oznamuje, že na základe  § 150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o doplnení niektorých zákonov udeľuje voľno dňa 04.10.2024 žiakom ZŠ z organizačných  dôvodov (vzdelávanie pedgogických zamestnancov školy). Z dôvodu ohlásenia prerušenia elektrickej energie bolo naplánované vzdelávanie učiteľov mimo sídla školy). Keďže dňa 25.9.2024 SSD oznámila storno prerušenia dodávky, materská škola bude v prevádzke

                                                                                                     Ďakujeme za pochopenie  L. Serafinová, riaditeľka školy

          • Jeseň v záhrade očami detí

            Pani riaditeľka Ľubka Serafinová odovzdala ocenenia našim žiakom z prvého stupňa, ktorí sa úspešne umiestnili vo výtvarnej súťaži organizovanej Záhradkármi obce Skalité. Ocenenie získali Tamarka Pinterová, Branko Serafin, Matúško Urbánek a za kolektív triedy 1.A prevzala ocenenie Evička Majchráková. Blahoželáme.

          • Európsky týždeň mobility

            V rámci Európskeho týždňa mobility sa naši žiaci dnes 23.09  aktívne zapojili do iniciatívy a namiesto toho, aby sa nechali priviezť autom, prišli do školy na bicykloch, kolieskových korčuliach alebo si vychutnali dlhšiu rannú prechádzku. Touto aktivitou sme nielen podporili zdravý životný štýl, ale aj prispeli k ochrane životného prostredia. 

        • RIADITEĽSKÉ VOĽNO PRE MŠ 20.9.2024
          • RIADITEĽSKÉ VOĽNO PRE MŠ 20.9.2024

            Riaditeľka ZŠ s MŠ, Kudlov 781, Skalité Vám oznamuje, že na základe  § 150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o doplnení niektorých zákonov udeľuje voľno dňa 20.09.2024 deťom materskej školy z prevádzkových dôvodov (havária dodávky elektrickej energie, školská kuchyňa nebude v prevádzke) Ďakujeme za pochopenie, pokračujeme v riešení havárie.  L. Serafinová, riaditeľka školy

            Pre žiakov ZŠ a ŠKD  nebude zabezpečený obed, vyučovanie prebehne normálne.

          • Starý mobil sem!

            Aj tento rok chceme prispieť k znižovaniu odpadu, ktorý zahlcuje naše domácnosti čoraz viac. V rámci projektu RecykloHRY nadväzujeme na minuloročný zber oblečenia a spúšťame zber akýchkoľvek starých mobilov, ktoré môžu deti priniesť a odovzdať v škole. Počet odovzdaných mobilov budeme evidovať na každého žiaka. Kto bude naozaj šikovný, má veľkú šancu vyhrať v záverečnom losovaní o pekné ceny. Zber prebieha do 11.11.2024.

          • Biela pastelka

            V dňoch 18. – 19.9.2024 (streda, štvrtok) sa naša škola, tak ako minulý rok zapojí do zbierky pre pomoc nevidiacim – Biela pastelka.

            Biela pastelka je verejná zbierka, ktorá aj vďaka vašej pomoci zlepšuje životy tých, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii. Cieľom zbierky je získanie finančných prostriedkov na podporu ľudí so zrakovým postihnutím. Výnos Bielej pastelky je každoročne použitý na poskytovanie sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie, teda na financovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do bežného života.

            Zbierka bude prebiehať v stredu a vo štvrtok v priestoroch našej školy.

            Za akýkoľvek finančný príspevok a podporu Vám ĎAKUJEME.

            Hlavná zbierka bude takisto prebiehať v uliciach slovenských miest v piatok 20.9.2024. Prispieť môžete aj zaslaním SMS s ľubovoľným textom na číslo 820 v cene 2eur.

             

            Koordinátor zbierky : Bc. Nikola Majchráková

        • SmartBooks - prvá inteligentná cvičebnica
          • SmartBooks - prvá inteligentná cvičebnica

            Vážení rodičia.

            Vaša škola má možnosť využívať edukačný portál SmartBooks - inteligentnévzdelávanie, ktorého výhody spočívajú najmä v kompletnom obsahu učiva ZŠ od  0. po 9. ročník spracovaného podľa osnov Štátneho Vzdelávacieho Programu a v inovatívnej metóde aktívneho vzdelávania hravou formou, priktorej si deti osvojujú potrebné vedomosti efektívne a v podstatnekratšom čase.

            Čo je SmartBooks?    https://www.youtube.com/watch?v=uaTVamFs-SA

            Aktuálne Vaša škola používa Smartbooks v bezplatnej testovacej prevádzkes plnou funkcionalitou.

            RODIČOVSKÉ KONTO

            Dávame do pozornosti možnosť vytvorenia rodičovského konta, prostredníctvom ktorého má rodič prehľad o učení a výsledkoch svojho dieťaťa. Rodičovské konto je zdarma a môžete si ho vytvoriť na našej webovejstránke https://ucenie.smartbooks.sk/register_parent

            Cena individuálnej licencie pre jedno dieťa je 120 € na 12 mesiacov(možnosť zakúpiť cez e-shop).Pri zapojení školy do projektu je cena žiackej plnohodnotnej licencie15€ na 12 mesiacov. 

            SmartBooks funguje na všetkých dostupných zariadeniach a operačnýchsystémoch bez nutnosti inštalácie aplikácie, funguje cez webovérozhranie.Žiaci vďaka nemu dosahujú lepšie výsledky za podstatne kratší čas bezpomoci rodiča, učiteľa alebo asistenta.Každá téma alebo úloha obsahuje stručné vysvetlenie a podrobný popis.Žiak sa témuľahko naučí priamo zo SmartBooks a následne si vedomosti jednoduchooverí a precvičí pri riešení úlohy. Nesprávne zodpovedané zadania systém žiakovi opakovane vracia v obmenených úlohách (dynamizácia úloh), aby si postupne nenásilne učivo osvojil.Súčasťou je možnosť hravého učenia (gamifikácia úloh), kde majú žiaci možnosť navzájom súťažiť v jednotlivých učebných témach.

            SmartBooks si získava čoraz väčší počet žiakov, učiteľov a v neposlednom rade aj rodičov, ktorí sú svedkami výrazného progresu vo vzdelávaní svojich detí, ich akademických úspechov a nárastu sebavedomia.Veríme, že aj pre Vaše deti bude SB výraznou pomôckou a žiaci si zvyknúna systematické pravidelné učenie, ktoré im zabezpečí rýchle a hravé učenie, zároveň aj zlepšenie si prospechu a odbremenenie Vás, rodičov,od často náročného učenia sa s deťmi.A

            Ak Vám učenie cez Smartbooks dáva zmysel, požiadajte školu o používanie pre Vaše dieťa cez školskú licenciu.                                                                                                                                         Váš Smartbooks

             

            Riaditeľka školy:

            Vážení rodičia, milí žiaci!

            SmartBooks Vás, milí žiaci, Vášho syna, dcéru vážení rodičia,  vyskúša, vysvetlí mu, čo nevie a precvičuje až do naučenia. Učivo je sprostredkované zábavnou formou. Podľa recenzií si deti používajúce pravidelne  smartbooks zlepšia výsledky o jeden až dva stupne. Veríme, že pomôže najmä žiakom, ktorí majú slabšie výsledky pri vzdelávaní.Obsahuje celé učivo ZŠ. Odporúčame si to vyskúšať a na plenárnom združení 17.10.2024 sa porozprávame a dohodneme na možnosti zakúpenia licencie.                  

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

             

          • BABY CLUB na KUDLOVE

            Milé mamičky, oteckovia. Príďte medzi nás so svojimi detičkami. S p. HANKOU zažijete spoločné stretávanie v priestoroch klubu detí na prízemí. Pondelky od 9.00 - 11:00 hod. budú vaše. Tešíme sa na Vás !

            Stačí vyplniť prihlášku a odovzdať v škole, čakať na prvé stretnutie. 

            Poplatok  na október - december 2024 plaťte až po pozvaní na prvé stretnutie, snáď Vás bude dosť.                   

            Ziadost_o_prijatie_do_baby_klubu__dieta_CVC-2024.doc                  Ziadost_o_prijatie_do_baby_klubu__rodic_CVC-2024.doc                                                                                                                                                                                                                 Mgr. Ľubica Serafinová

        • Riaditeľské voľno 4.10.2024
          • Riaditeľské voľno 4.10.2024

            Riaditeľka ZŠ s MŠ, Kudlov 781, Skalité Vám oznamuje, že na základe  § 150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o doplnení niektorých zákonov udeľuje voľno dňa 04.10.2024 žiakom ZŠ,  deťom materskej školy ako aj ŠKD z prevádzkových dôvodov (prerušenie dodávky elektrickej energie, školská kuchyňa nebude v prevádzke) Ďakujeme za pochopenie  L. Serafinová, riaditeľka školy

          • CVČ Skalité - ponuka 2024/2025

            Ponúkame Vám voľnočasové aktivity v školskom roku 2024/2025. Ponuku budeme v prípade potreby dopĺňať. 

            Poplatky za krúžky a klubovú činnosť od 1. 9. 2024 na obdobie október - december:

            dieťa do 15 rokov, ktoré odovzdá vzdelávací poukaz v prospech CVČ .....0,00 €

            dieťa do 15 rokov....9,00 €.

            dieťa od 15 rokov a dospelá osoba, ktorá navštevuje záujmovú činnosť CVČ.....9,00 €

            dieťa (člen CVČ) do 6 rokov  navštevujúci klubovú činnosť CVČ  (BABY KLUB).......15,00 €

            dospelá osoba (člen CVČ) navštevujúci klubovú činnosť CVČ - BABY KLUB .......3,00 € 

            Žiadosti spolu so vzdelávacím poukazom odovzdávajte v škole cez triedneho učiteľa do 20.9.2024

            Info aj na 0915977560

          • Ponuka - GYMNASTIKA KELČOV

            Vážení rodičia, sprostredkúvame Vám ponuku z gymnastického klubu v Kelčove.

            Gymnastika je vhodná pre všetkých od 4 rokov. Gymnastika nie je len pre dievčatá ale samozrejme aj pre chlapcov. Treba si so sebou vziať pitie aj desiatu. 

            o 14.15 HOD.  začínajú najmenší (4-7)

            o 16.00 HOD (7 -10) 

            o 17.45 (11- a vyššie) 

            Veľa informácií je aj na webovej stránke www.gymnastikakelcov.sk

            Máme samozrejme aj facebookovú stránku Gymnastika Kelčov a tak isto aj mailovú adresu GymnastikaKelcov@azet.sk

            Keby mali rodičia akékoľvek otázky vedia sa obrátiť buď na vypísané siete alebo kedykoľvek aj na mňa, moje telefónne číslo je +421 944 541 747.  

             Rokyčáková Michaela

        • Voľné pracovné miesto - učiteľ 1. stupňa
          • Voľné pracovné miesto - učiteľ 1. stupňa

            Základná  škola s materskou školou, Kudlov 781, Skalité

            Voľné pracovné miesto - Učiteľ 1. STUPŇA - zástup za MD

            Miesto výkonu práce: Základná škola s materskou školou, Kudlov 781, Skalité

            Pracovný úväzok: 100 %

            Termín nástupu: 08. 10. 2024

            Požiadavky na uchádzača:

            Kvalifikačné predpoklady: v zmysle vyhlášky MŠVVaŠSR č. 1/2020 Z. z., o kvalifikačných predpokladoch pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov – účinná od 15. 01. 2020

            Ukončené vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa, odborná a pedagogická spôsobilosť 

            Absolvovaný študijný program – aprobácia: učiteľstvo pre 1. stupeň ZŠ

            Ovládanie štátneho jazyka, zdravotná spôsobilosť, bezúhonnosť

            Ďalšie požiadavky:

            • žiadosť o prijatie do zamestnania s telefonickým kontaktom zaslať na adresu školy alebo mailom do  12.9.2024
            • profesijný životopis
            • doklad o dosiahnutom vzdelaní
            • súhlas so spracovaním osobným údajov (tlačivo na našej web stránke)

            Mzdové podmienky: v závislosti od  dĺžky praxe v zmysle platových tabuliek podľa platného zákona

            Výber uchádzačov prebehne pohovorom pred výberovou komisiou vo vopred dohodnutom termíne na základe písomného alebo telefonického pozvania. Na pohovor budú pozvaní len uchádzači, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady.

            Kontaktné informácie:

            Základná škola s materskou školou, Kudlov 781, Skalité

            e-mail: lserafinova@gmail.com, 0915977560        

            Riaditeľ školy:  Mgr. Ľubica Serafinová

        • Ponuka Kysucký šport
          • Ponuka Kysucký šport

            Vážení rodičia.

            Dávame do pozornosti pozvánku pre voľnočasový projekt, ktorý Vám ponúka občianske združenie Kysucký šport.VŠESTRANNÁ POHYBOVÁ PRÍPRAVA je voľnočasová aktivita pre detí základných škôl.  Buduje silu, kondíciu, koordináciu, držanie tela, mentálne zdravie a ďalšie dôležité benefity spojené s riadenou a pravidelnou pohybovou činnosťou. Projekt je pre deti prvého a druhého stupňa základnej školy. Všestranne zameraný tréning sa deje pod dohľadom kvalifikovaných trénerov a tréneriek.Miestom konania bude naša telocvičňa pri ZŠ každú stredu od 13:30 h do 15.00 h.Oficiálne prihlasovanie trvá do 16. septembra a prvý tréning tak môžebyť už 18. septembra alebo 23. septembra. Čim skôr sa krúžok naplní,tým skôr môžu deti začať cvičiť.

            Viac informácií o cene, filozofií a garanciách dostanete na telefónnomčísle +421 951 358 572, alebo nájdete na  www.vsestranna.sk kde samôžete aj zaregistrovať.P.S.: Kysucký šport otvára aj možnosť prihlásiť sa na gymnastiku.Informácie o mieste a čase konania nájdete nawww.vsestranna.sk/gymnastika .

        • RIADITEĽSKÉ VOĽNO 18.10.2024
          • RIADITEĽSKÉ VOĽNO 18.10.2024

            Riaditeľka ZŠ s MŠ, Kudlov 781, Skalité týmto oznamuje, že v zmysle §150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov, udeľuje na deň 18.októbra 2024 (piatok) z organizačných dôvodov – riaditeľské voľno žiakom 1. – 9. ročníka školy, deťom materskej školy..

            Riadne vyučovanie, bude pokračovať v pondelok 21.10.2024.

            Všetci stravníci školskej jedálne sú na uvedený deň z obedov odhlásení, ŠKD bude v spomenutý deň mimo prevádzky.

            Riaditeľské voľno je udelené deťom a žiakom vzhľadom na prebiehajúve aktualizačné vzdelávanie pedgogických a odborných zamestnancov školy. 

            Ďakujeme za pochopenie, Mgr. Ľubica Serafinová

          • Vzdelávanie FINQ

            V dňoch 27.8-28.8.2024 sa zúčastnili pedagogickí zamestnanci základnej školy inovačného vzdelávania v Hornom Smokovci.Další voľný deň spojili s relaxačno-športovým vyžitím v Tatranskej Lomnici. Program FINQ bude v tomto školskom roku začlenený do vyučovacieho procesu. Očakávame zlepšenie finančnej gramotnosti našich žiakov.

      • 2023/2024

      • Okresné kolo

          • Patrik Urbánek

          • úspešný riešiteľ
          • Olympiáda v anglickom jazyku · Okresné kolo · 2023/2024
          • Terézia Krajčová

          • úspešný riešiteľ
          • Olympiáda v anglickom jazyku · Okresné kolo · 2023/2024
      • 2022/2023

      • Mestské kolo

          • Daniela Urbánková

          • 1. miesto
          • Hviezdoslavov Kubín · Mestské kolo · 2022/2023
          • Nina Piščeková

          • 3. miesto
          • Hviezdoslavov Kubín · Mestské kolo · 2022/2023
          • Tomáš Časnocha

          • 3. miesto
          • Hviezdoslavov Kubín · Mestské kolo · 2022/2023
      • Regionálne kolo

          • Viktória Straková

          • 1. miesto/ mladší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Nela Michalíková

          • 1. miesto/ mladší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Sofia Serafinová

          • 1. miesto/ mladší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Viktória Mikulová

          • 1. miesto/ mladší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Marcus Tomica

          • 1. miesto/ mladší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Matúš Klušák

          • 2. miesto/starší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Karolína Serafinová

          • 2. miesto/starší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Peter Lucák

          • 2. miesto/starší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Jakub Cech

          • 2. miesto/starší žiaci
          • BIO F /družstvo · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Šimon Krištofik

          • 3. miesto
          • Nočná stopa Valachy · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Dávid Jašurek

          • 3. miesto
          • Nočná stopa Valachy · Regionálne kolo · 2022/2023
          • Filip Jašurek

          • 4. miesto
          • Nočná stopa Valachy · Regionálne kolo · 2022/2023
      • Celoštátne kolo

          • Dávid Jašurek

          • 1. miesto
          • III. kolo Slovenského pohára v zimnom biatlone · Celoštátne kolo · 2022/2023
          • Dávid Jašurek

          • 5. miesto
          • III. kolo Slovenského pohára v zimnom biatlone · Celoštátne kolo · 2022/2023
          • Šimon Krištofik

          • 7.miesto
          • III. kolo Slovenského pohára v zimnom biatlone · Celoštátne kolo · 2022/2023
      • Kontakty

        • Základná škola s materskou školou, Kudlov 781, Skalité
        • základná škola: 0910 376 159 skola@zskskalite.edu.sk
          materská škola: 0948 010 771 msskalitekudlov@gmail.com
          školská jedáleň: 0948 060 771 jedalen.kudlov@gmail.com
          ŠKD: 0911 675 265 skola@zskskalite.edu.sk
          CVČ: 0917 518 965 cvcskalite1@gmail.com
          riaditeľka školy: 0915 977 560
          kancelária: 0910 376 159
          zástupkyna MŠ 0948 010 771
          vedúca jedálne 0948 060 771
        • Skalité 781, 023 14 Skalité
          02314 Skalité
          Slovakia
        • 37812386
        • 2021671278
        • 0910376159
    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje